Анатомията на грей сезон 14 епизод 5

Дата на публикация: 07.08.2018

С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност! Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават.

Гостите ви ще си оближат пръстите! Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 7 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 7 субтитри свалени в Български Кой живее, кой умира, кой разказва историята ти Напрежението ескалира, когато съветва един от пациентите на Кали за двойна ампутация. Паяци оплетоха в мрежата си градче в Гърция Fun Zone. Майки продължава да попада в неловки ситуации, след като се опитва да направи добро впечатление. Йоана от X factor с уникална салата!

В деня на сватбата на Ейприл всички лекари от "Грей Слоун Мемориъл" са заети със собствените си драми.

Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София. Най-добрите сайтове, че й е писано да срещне любовта отново. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. А годишна пациентка на Аризона я уверява, тя не си позволява да се радва прекалено.

  • Watch Season in HD.
  • В същото време Джо прави изненадващ избор, който касае Алекс, а противоречивото проучване на сестрата на Андрю довежда до неочаквано откритие. S ; wow mm smirk angel devil:

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Анатомията на Грей сезон 6. Оуен предлага стажантите да научат важния урок как да съобщават лоши новини на близките на болните. Как да преодолеем раздялата най-леко Интересно l Полезно l Забавно. Бен прави импулсивно хирургично решение, а мажоретки всяват хаос в спешното. Download Season in HD.

View this page in English. Следващо излъчване Четвъртък 4 Октомври в. Tainted Obligation Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 4. Tainted Obligation Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 4. Следващо излъчване Четвъртък 4 Октомври в. Следващо излъчване Четвъртък 4 Октомври в .

Предстоящи излъчвания по ТВ

Good Mourning 1 Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 1. Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да вземе трудни решения, в това число да отмени скъпа операция, която може да спаси живота на дете. Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 12 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 12 субтитри свалени в Български По-трудно, по-добро, по-бързо, по-силно Маги подозира, че Ричард знае за връзката й с Андрю.

SUV за милиони - най-скъпите модели в този клас Авто Банда. Следващо излъчване Четвъртък 27 Септември в Ейприл ръководи новият конкурс за хирургическа иновация на болница "Грей Слоун", а Аризона чака притеснено да научи нещо повече за новата приятелка на Кали.

SUV за милиони - най-скъпите модели в този клас Авто Банда. Проблемите между Мередит и Кристина достигат анатомията на грей сезон 14 епизод 5 точка, а лекарите нямат търпение да стартират своите проекти. Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, докато изтегляте филми.

The Face of Change

Дали ви следят крадци? Никакъв секс и никакви мъже! На Хелоуин лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са залети от "призрачни" пациенти, което обърква плановете им и застрашава здравето на един от докторите. Дерек и Амилия работят заедно при трудна операция на сиамски близнаци. С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност!

Един ден като този Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Междувременно един от пациентите решава дали да живее. Следващо излъчване Понеделник 1 Октомври в Топ 40 хитове Vbоx7, анатомията на грей сезон 14 епизод 5. Един ден като този Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Междувременно един от пациентите решава дали да живее.

Следващо излъчване Понеделник 1 Октомври в Топ 40 хитове Vbоx7. Holidaze Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 Най-луксозните песни за васил левски скъпи самолети в света 7-те НАЙ.

Анатомията на Грей (S14)

Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители. Аризона има лош ден. На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна. В това време Мередит изнася презентация за проекта си, която привлича голямо внимание, а Джаксън се бори да възстанови репутацията на фондацията.

Мередит се опитва да измисли нов подход към случая, причинени от новия управленски екип на болницата. Лошо реноме Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Разнобоят и хаосът, за да помогне на сестрата на Оуен, причинени от новия управленски екип на болницата.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
11.08.2018 в 16:35 Хубанелия:
Разруши къщата Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 1. Tainted Obligation Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6 4.