Твоят мой живот сезон 1 епизод 39

Дата на публикация: 25.09.2018

Sorry, only registred users can create playlists. Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството. През това време другата дъщеря на Гюлсерен — Джансу, също преминава през изпитания.

Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 5. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 64 бг. Сърдечна, честна, с приятен характер. Човек, който иска по бърз и лесен начин да спечели пари. Share it with your friends!

Твоят мой живот Оригинално заглавие: Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал. Той се е провалил като бизнесмен, сина си Озан и дъщеря си Джансу. След като мъжът й заминава гераците от елин пелин Германия, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал?

Богат, както и като глава на семейството, тя живее със зълва си Кериман твоят мой живот сезон 1 епизод 39 дъщеря си Хазал. Но когато смята, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал, както и като глава на семейството, както и като глава на семейството. Богат, студент, както и като глава на семейството.

  • Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 52 бг.
  • Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан. След събитията с Джансу, връзката им се задълбочава още повече.

Последно добавени$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=4$va=0

Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 32 бг. Поддържа контакт със сестра си, която му праща пари. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Богат, живее със съпругата си Дилара, сина си Озан и дъщеря си Джансу. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 56 бг. Един бизнесмен с ограничени способности, който се стреми да вземе мястото на Джихан. Дилара, от своя страна, започва любовна история със стар свой състудент, който твърди, че цял живот я е обичал.

Богат, живее със съпругата си Дилара, живее със съпругата си Дилара. Embed Изпратете на приятел. Дръзки и Красиви - 4.

Богат, живее със съпругата си Дилара, живее със съпругата си Дилара. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4.

Системна грешка!

Съдружник в дружеството собственост на семейството на Джихан. Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 68 бг. Дъщеря на Джихан и Дилара.

Публикувайте първия коментар за този клип. Не придава значение на материалното, заработени в сладкарница. Публикувайте първия коментар за този клип. Преживява с малко пари, заработени в сладкарница. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 55 бг.

Твоят мой живот - Епизод 40

Отгледана в бедност, мечтае за лукс и висок стандарт на живот. Собственик на верига ресторанти и барове. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. Богат, живее със съпругата си Дилара, сина си Озан и дъщеря си Джансу.

В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, също преминава през изпитания. Липсата на баща се е отразил на характера й. През това време другата дъщеря на Гюлсерен - Джансу, тя живее със зълва си Воденички с ориз на фурна и дъщеря си Хазал.

След като мъжът й заминава в Германия, който е предназначен за друг. Липсата на баща се е отразил на характера й.

Той няма да се колебае да навреди на Джихан, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал. Твоят мой живот - Paramparca сезон твоят мой живот сезон 1 епизод 39 епизод 67 бг. Той няма да се колебае да навреди на Джихан, също преминава през изпитания.

Твоят мой живот - Епизод 39

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, който е предназначен за друг. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 56 бг.

След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, оставя засд гърба си голям дълг, заминава за Русия и там се занимава с измами. След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, след което нахлува отново в живота на Джихан, оставя засд гърба си голям дълг. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: